home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Moto Guzzi Griso 1100 kafe rejser

Kendži „Kacu“ Kacumoto je tokom poslednjih godina izgradio reputaciju za sebe i svoj brend Katsu Motorworks. Osim kreacija zasnovanih na Harley-Davidson modelima, poznat je i po mašinama zasnovanim na drugim motociklima, uključujući i Moto Guzzi V11 Spot Scura sređen po meri. Upravo mu je on doneo nagradu za najbolji kafe rejser na prestižnoj Mooneyes izložbi.

Moto Guzzi Griso 1100 kafe rejser

Sa svakom sledećom kreacijom, Kacumoto-san postaje sve boji, a njegova najnovija mašina je dokaz za to. Na slikama vidite po meri izrađen kafe rejser, zasnovan na Moto Guzzi Griso 1100.

Prilikom radu na ovom dvotočkašu, Kacumoto je iskoristio drugačiji pristup, jer je mašina naručena za mušteriju koja je pasionirani ljubitelj kafe rejsera i stritfajtera. U pitanju je jedan Kacumotov prijatelj, koji je takođe veliki ljubitelj brzine.

Moto Guzzi Griso 1100 kafe rejser

Kacu je siluetu zadržao elegantnom, dok je aluminijumska karoserija u origami stilu i sa minimalnim dodacima. Klijent nije želeo da se boje paneli, već da naglasi ručno oblikovanu karoseriju još snažnije.

Moto Guzzi Griso 1100 kafe rejser

Ram i felne su ofarbane u snažnu varijantu bordo boje. Napred su potpuno podesive obrnute viljuške, Brembo kočione čeljusti sa Pro Brake diskovima, klip-on ručice i Michelin Power GP gume. Pomenućemo i Motogadget instrument tablu, dualne farove koji su ne samo funkcionalni, već doprinose boljem vizuelnom utisku.

Kacumoto nije želeo da dira agregat, već je povećanje brzine želeo da postigne smanjenjem težine motocikla (fabrička je 229 kg). Tu je i po meri napravljeni izduvni sistem od nerđajućeg čelika, postavljen s leve strane. Time je poprečni v-tvin potpuno otkriven s desne.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 401Komentari