home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Scrambler

Scrambler linija italijanske kompanije Ducati bi, po svemu sudeći, trebalo da bude osvežena.

Na World Ducati Week događaju na Mizanu smo, pomalo tajnovito, imali priliku da to i vidimo.

Postao je običaj da Ducati svojim najvećim fanovima otkrije neke od svojih noviteta. Ove godine je u „tajnoj sobi“ bilo novo izdanje modela Scrambler.

Iako je bio izložen, na njemu je dovoljno kamuflaže da sakrije sve ono što Ducati čuva za njegovu premijeru, zakazanu za novembar i EICMA sajam u Milanu.

Scrambler se reklamira kao podbrend orijentisan ka mlađim vozačima, a stilski izgled svoje korene vuče iz šezdesetih godina prošlog veka. Lansirana 2015, ova linija je postala veoma popularna među svojom ciljnom grupom.

Model je dostupan u varijantama od 803 i 1.079 kubika, a Ducati je polako uvodio „specijalna izdanja“ tokom godina, pa tako u poundi trenutno imamo osam motocikala.

Italijani za 2023. sređuju osnovni Scrambler, na kojem su zasnovane ostale verzije. Ipak, za detaljnije informacije i uvid u ovu mašinu, moraćemo malo da sačekamo.

Ipak, italijanski portal Moto.it je imao uvid u mašinu predstavljenu na World Ducati Week događaju. Ako im je verovati, kozmetičke promene su svedene na minimum kako bi se očuvao klasični izgled Scrambler modela. Najveće razlike su far i sedište, uz instrument tablu nešto modernijeg izgleda i još elektronskih dodataka.

Scrambler će najverovatnije biti samo jedna od brojnih premijera EICMA sajma, na kojem će Ducati učestvovati po prvi put nakon 2019. Tokom protekle dve godine, kompanija je bila fokusirana na internet kao način otkrivanja novih dvotočkaša.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 317Komentari