home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot na EICMA sajmu

Bilo je izuzetno zanimljivo na štandu kompanije Peugeot na milanskom salonu, gde je renomirani proizvođač otkrio svoje nove modele.

Uz pet svetskih premijera, imali smo priliku da vidimo i nova izdanja već postojećih mašina.

Prvi novitet je XP 400 GT, motocikl kojim Peugeout želi da se nametne u GT segmetnu. Reč je o snažnom vozilu i kada su dizajn i funkcionalnost u pitanju. Pokreće ga PowerMotion agregat zaremine 400 kubika, koji donosi 36,7 K i 38,1 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

XP 400 GT je verzija unikatnog stila, sa zatamnjenim vetrobranskim staklom, ogibljenjem visokih performansi i angularnim linijama. Dizajn njegovih ofroud pneumatika jasno naglašava svestranost ovog modela.

Peugeot opisuje svoj novi PM-01 kao "SUV na dva točka". Reč je o idealnom saputniku, praktičnom za urbane sredine i odličnom za putovanja tokom vikenda. Radi se o tipičnom roudsteru, sirovog i minimalističkog prednjeg dela, s LED svetlima i TFT instrument tablom. Dostupan je u varijantama od 125 i 300 kubika.

Peugeot na EICMA sajmu

e-Streetzone je model koji je svoju premijeru imao u oktobru na sajmu u Parizu, ali se pojavio i u Milanu. Ovaj električni model je namenjen urbanom prevozu s baterijom smeštenom ispod sedišta koja može da se skida. Ima dva režima vožnje, ECO i BOOST. Osim standardne, dostupan je i u CARGO varijanti, namenjenoj profesionalnoj upotrebi i s dve baterije.

Peugeot na EICMA sajmu

Kultni model Django je dobio novo EVO izdanje, a sam model je dostupan u varijantama od 125 i 150 kubika.

Peugeot na EICMA sajmu

Naredne godine nam dolazi i novi Peugeout Tweet, jedan od najprodavanijih dvotočkaša u Evropi, naročito u Španiji i Italiji. Dostupan je u tri varijante - od 50, 125 i 200 kubika, a karakterišu ga LED svetla, LCD ekran, USB port, sedište za vozača i suvozača, kao i skladišni prostor u koji se može smestiti džet kaciga.

Peugeot na EICMA sajmu

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 352Komentari