home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW S1000 RR

BMW Motorrad, nemački proizvođač motocikala, najavio je tehničku kampanju koja ćw uticati na pojedine kupce dugo očekivanog S1000RR superbajka.

Prema saopštenju koje je objavila kompanija, određeni broj motocikala S1000RR će morati da bude opremljen novim klinom ručice kočnice.

Iako nadogradnja može izazvati kašnjenje u isporuci za neke kupce, BMW Motorrad uverava da će svi uskoro dobiti svoje motocikle. Kompanija je takođe navela da će S1000RR na lageru dobiti novi deo u narednih nekoliko nedelja, pre nego što budu isporučeni kupcima.

S1000RR je vodeći model za BMW Motorrad, poznat po svojim visokim performansama i naprednom inženjeringu. Sa svojim elegantnim dizajnom i najsavremenijom tehnologijom, S1000RR podjednako hvale i kritičari i ljubitelji dva točka. Danas, radi se o jednom od najtraženijih superbajk modela na tržištu.

Najnovija akcija je proaktivna mera nemačke kompanije kako bi se osigurala bezbednost i pouzdanost njenih motocikala. Kompanija ima dugogodišnju posvećenost pružanju proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta svojim klijentima, a ova najnovija nadogradnja je još jedan dokaz te posvećenosti.

BMW Motorrad je savetovao pogođene kupce da kontaktiraju svoje dilere za dalje informacije i da se dogovore da se nadogradnja izvrši što je pre moguće. Kompanija je takođe izrazila zahvalnost svojim klijentima na strpljenju i razumevanju tokom ovog procesa.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 250Komentari