home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
KTM Duke 125 i Duke 390 stižu u Milano

Među novitetima koji će se naći na KTM-ovom štandu u Milanu biće nova izdanja modela Duke 125 i Duke 390.

Kada je reč o Duke 125, on dolazi u istinskom Ready to Race stilu. Jedna od najpopularnijih mašina među mlađom publikom, sada donosi najnoviju generaciju LC4c jednocilindarskog agregata. Na raspolaganju je 15 KS, a uz više snage, dolazi bolje ubrzanje i manja težina. Što se ergonomije tiče, novi model ima nešto duže međuosovinsko rastojanje i novu visinu sedišta.

Od ostalih karakteristika izdvajamo novi čelični rešetkasti ram s WP Apex ogibljenjem, ABS u standardnom paketu, novi 5-inčni TFT ekran koji vozačima omogućuje da se javljaju na telefon, da koriste sistem navigacije i puštaju muziku.

KTM Duke 125 i Duke 390 stižu u Milano

Duke 390 donosi vizuelne elemente sa 890 i 1290 modela ove linije, ali to nije sve. Pokreće ga novi jednocilindarski LC4c agregat zapremine 399 kubika. Uz povećanje kubikaže, nova jedinica donosi 44 KS i 39 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

KTM Duke 390 donosi novi čelični rešetkasti ram, WP ogibljenje, nešto duže međuosovinsko rastojanje, novu visinu sedišta za povećanu udobnost, kao i ABS u standardnom paketu.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: KTMčitanja : 274Komentari