home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem novog Hovera H5, kineski proizvođač automobila Great Wall je za Salon automobila u Šangaju (20. – 28. april) pripremio još nekoliko noviteta iz svoje Hover porodice SUV modela.

Prvi je estetski modifikovani Hover H3, koji je takođe dobio i novi 2,0 litarski motor sa smanjenom potrošnjom, dok najveću pažnju ipak privlači veći Hover H7.

Sem ovih slika, poznati su i njegovi osnovni podaci, poput dimenzija (dužina/širina/visina/međuosovinsko rastojanje – 4790 mm / 1920 mm / 1820 mm / 2920 mm, klirensa (rastojanje od tla) od 220 mm i činjenice da će postojati verzije samo na prednjim, kao i sa pogonom na sva četiri točka. Za pogon je izabran 3,0 litarski V6 motor (u paru sa šestostepenim automatikom), koji ispunjava Euro V standard.

Great Wall će inače domaćoj javnosti u Šangaju premijerno predstaviti ukupno 12 novih modela, a među njima se, pored pomenutih Hover modela, nalaze i mali M1 sa 1,3 litarskim motorom i 4x4 pogonom, zatim Great Wall M3, serijska verzija elektroautomobila Wizard i gradski auto na elektropogon Kulla 2.čitanja : 2213Komentari