home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je General Motors prošlog meseca objavio prvu oficijelnu fotografiju novog Chevroleta Agile, a približavajući se zvaničnom lansiranju (5. oktobar), sve je više informacija (i naravno novih slika, uključujući i unutrašnjosti) o ovom malom gradskom automobilu koji će se za potrebe tržišta Latinske Amerike proizvoditi u Argentini.

Mada će se Agile proizvoditi u Argentini, auto je, uz trošak od 400 milona dolara, u stvari u potpunosti razvijen u Brazilu (od strane GM do Brasil).

Agile koristi platformu Gamma II, što u praksi znači međuosovinsko rastojanje od 251 cm, a što se ponude motora tiče, u početku će se kupcima nuditi već poznati 1,4 litarski agregat sa 102KS, dok se kasnije očekuje i veći benzinac 1.8L od 129KS. Za sada nema zvaničnih najava o dizelašu.

Kupci će inače moći da biraju između LT i LTZ paketa opreme, a ovde još i podatak da zapremina prtljažnika iznosi 327 litara.

Osim u standardnoj hatchback formi sa petora vrata, Agile će najverovatnije biti dostupan i kao sedan, pick-up i manji SUV (ovaj potonji inspirisan prošlogodišnjim konceptom Chevrolet GPiX).

Foto : Revistaautoesporte.globo.com

VIDEO : Chevrolet Agilečitanja : 990Komentari

Ne mogu da verujem da niste mogli da primetite da je ovo Opel Astra, kojoj su nastelovali amortizere i nalepili farove, haubu i branike. Svi limovi su ostali isti. A zato je ovaj detalj na C stubu, gde su ofarbali ovo crno, da se nasmejes :) GM :)

Autor Zele 26 Sep 2009, 15:45

Mislio si na Opel Corsu, verovatno...

Autor Mikelangelo 26 Sep 2009, 17:38

Nakaradno na kvadrat!!!

Autor Aleksandar BG 27 Sep 2009, 17:41

ja mislim da je ovo stvarno rađeno po Opel Korsi!

Autor MasterHaosis 29 Sep 2009, 13:22

Ne znam na osnovio cega je radjeno,ali je ruzno ...

Autor milan 23 Okt 2009, 12:32