home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Citroen C5 2013

2 Jul 2012 - 16:36 Noviteti Link

Francuski proizvođač automobila je još jednom doterao izgled aktuelne generacije modela C5 u limuzinskoj i karavanskoj verziji. Osveženi C5 je sada dobio novu prednju masku sa drugačijim Chevronom i blago modifikovana svetla za maglu.  

Citroen C5 u novu modelsku godinu ulazi sa nešto drugačijim izgledom, doteranom unutrašnjošću i novom tehnologijom koju su na njega natrpali francuski stručnjaci. Uz drugačija svetla za maglu koja su zadržala isti oblik, ali promenila unutrašnji raspored, tu je i novi Chevron sa nešto blažim linijama. Uz navedene izmene, C5 limuzina i karavan dobili su i nove 17-inčne Egee aluminijumske točkove i novu Guaranja Brown boju karoserije.


U unutrašnjosti Citroena C5 takođe je došlo do određenih promena. Tako su sada modeli opremljeni Exclusive paketom opreme dobili nove dizajnerske elemente i delimično kožom presvučen krov. Metalni ukrasi na upravljaču sada su dobili više karaktera, a tu je i opcioni Techno paket koji kombinuje eMyWay navigaciju i priključke poput Bluetootha i USB-a. Isti taj sistem može da se kombinuje i sa kamerom za vožnju unazad kako bi dodatno olakšao parkiranje vozila.

Izvor: Automotoportal.hr

Foto: Citroenčitanja : 8185Komentari

Šteta što ga retko viđamo u Srbiji. Nadam se skorijoj najezdi polovnih C5

Autor Dejan L 02 Jul 2012, 17:52

Umekšano i pitomo :( Daleko više mi se sviđa sadašnji, a agresivnom maskom i masivnom pojavom.

Autor dzigi 02 Jul 2012, 18:48

kako to misliš "umekšano i pitomo"? ... pa, jedino što su promjenili na nosu je oblik ševrona, koji je sad jednak onim na DS linijama i zadnjim C3 i C4... čak nisu menjali ni lajsni iz kojih "izrasta" (obeležje prijašnje generacije citrinih vozila)...

Autor drugmirko 02 Jul 2012, 21:09

@dzigi 02 Jul 2012, 18:48
у праву си скроз, једино што се иза те маске крије млитава врећа...
" ...C5 limuzina i karavan dobili su i nove 17-inčne Egee aluminijumske točkove i novu Guaranja Brown boju karoserije."
ахахахахахах ... саће ги купим о'ма кад има то тако...

Autor Столе 02 Jul 2012, 21:13