home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2018 Jeep Wrangler

1 Nov 2017 - 13:48 Noviteti Link

Iz legendarne američke kompanije u kojoj se terenskim automobilima bave više od 75 godina stigle su prve fotografije nove generacije modela Wrangler (JL).

Novi Jeep Wrangler će svoje premijerno predstavljanje pred publikom imati na predstojećem Sajmu automobila u Los Anđelesu, a na prvim zvaničnim fotografijama može se videti da u američkoj kompaniji nisu previše odstupali od dizajnerskog pravca koji godinama prati model Wrangler.

Iz Jeepa još uvek nema informacija o specifikacijama Wranglera naredne generacije, ali je već poznato da će se legendarni terenski automobil nuditi u nekoliko karoserijskih kombinacija, s mekim ili tvrdim krovom, dvoja, troja ili petora vrata...

U kombinaciji je i "pick up" verzija koja bi trebalo da bude predstavljena kasnije.

Prema nezvaničnim informacijama ponuda motora za novi Wrangler uključuje 2,0 litarski četvorocilindrični turbo benzinac, pa 3,6 litarski V6 benzinski agregat, kao i 3,0 litarski V6 turbo-dizelaš.

Za prenos snage na obe osovine Jeep je pripremio unapređeno izdanje svog sistema 4x4 s kojim će Wrangler daleko od asfalta biti jedan od najefikasnijih terenskih automobila.

Za personalizaciju će i ovoga puta biti zadužena kompanija Mopar, a svi detalji u vezi s novim Wranglerom, čija prodaja počinje naredne godine, biće poznati 29. novembra.

Proizvodnja novog Wranglera će početi krajem ove godine, dok će se proizvodnja još uvek aktuelnog modela nastaviti u Toledo South fabrici sve do prvog kvartala 2018.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com / Carscoops.com

Foto: Jeepčitanja : 1158Komentari

Usudjujem se reci: PRELEP!
Suptilne promene, i brnjica bas kakva treba da bude!
Odlican napadni ugao prednjeg dela. Nadam se da ce i pickup biti deo game.
Svidja mi se ova opcija kod Rubicona da se obori sofersajbna.

Autor Uros Cuore Sportivo 02 Nov 2017, 00:34