home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Obnovljeni Audi A4

27 Jun 2018 - 12:05 Noviteti Link
Audi A4

Aktuelna generacija modela A4 (B9) je premijeru imala u junu 2015. godine, a imajući u vidu jaku konkurenciju (poput nedavno restilizovanog Mercedesa C klase), Audi je za novu prodajnu sezonu blago obnovio ovog svog predstavnika u srednjoj klasi.

Audi A4

Izmene su doživeli i limuzina i karavan (Avant), a kao što se i očekivalo vizuelne promene su zaista diskretne.

Audi A4

Ipak, treba obratiti pažnju na drugačiji prednji branik sa pentagonalnim okvirima otvora za vazduh i saćastom šemom, pa na zadnji branik sa drugačije oblikovanim difuzorom i novim izgledom izduvnih cevi (sada trapezoidnog umesto okruglog oblika), kao i na novi dizajn alu točkova od 16 do 19 inča.

Audi A4

U zavisnosti od verzije, prednji Singleframe gril može da ima 3D izgled (kod opcionog S Line paketa za eksterijer).

Audi A4

Novost je i S Line Competition package sa Turbo Blue bojom, RS zadnjim krovnim spojlerom (kod Avanta), Selenite Silver detaljima, Audi logom na donjim delovima zadnjih vrata, crvenim kočionim kleštima, LED prednjim svetlima, sportskim oslanjanjem i 19-inčnim Audi Sport točkovima.

Audi A4

S Line Competition package takođe podrazumeva i delimično kožna sportska sedišta, trokraki volan i RS detalje od ugljeničnih vlakana, a dostupna su i S sportska sedišta u Magma Red ili nekoj drugoj boji.

Audi A4

Audi A4

A4 između ostalog može da ima i Head-up displej, digitalnu instrument tablu, 12.3-inčni LCD ekran, MMI infotainment sistem, adaptivni tempomat, sistem koji vozača upozorava da je izašao iz svoje trake, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, parking assistant, Bang & Olufsen sound sistem...  

Audi A4

Obnovljeni A4 Sedan i A4 Avant će se na nemačkom tržištu naći od trećeg kvartala ove godine.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 3568Komentari