home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Citroen C3 JCC+

20 Sep 2018 - 22:51 Noviteti Link
Citroen C3 JCC+

Citroen je za ovogodišnji sajam automobila u Parizu najvio još jednu premijeru pa će tako pored C5 Aircross PHEV Concepta posetioci na njihovom štandu moći da vide i specijalno izdanje modela C3.

To je Citroen C3 JCC+, koji je kreirao francuski dizajner Jean-Charles de Castelbajac, sa ciljem da se ovaj hečbek B segmenta pretvori u modni automobil.

Citroen C3 JCC+

Citroen u saoštenju navodi da C3 JCC+ kombinuje eleganciju crne haljine sa Castelbajacovim karakterističnim bojama (crvena, plava i žuta).

Tako je eksterijer ovog automobila u Perla Nera Black boji, sa Aden Red krovom, crnim Airbumps bočnom zaštitom, 17-inčnim Cross Black alu točkovima, žutim retrovizorima, plavim okvirima svetala za maglu, plavim JCC+ monogramom pozadi i zatamnjenim staklima.

Citroen C3 JCC+

I u unutrašnjosti su crveni, plavi i žuti detalji, pa JCC+ oznake, posebne patonice, potpis dizajnera, kao i pločica sa serijskim brojem primerka (automobil će naime biti ponuđen u ograničenoj seriji od samo 99 komada).

Kao baza je inače poslućio C3 Shine, pa C3 JCC+ između ostalog ima i Citroen ConnectedCAM, Citroen 3D Connect Nav, zadnju kameru, sistem za nadgledanje mrtvog ugla...

Za pogon se brine PureTech 110 S&S benzinski motor, u paru sa EAT6 automatskim menjačem.

Prodaja startuje u novembru a automobil će se prodavati isključivo onlajn preko sajta ove kompanije u Francuskoj.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 708Komentari