home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes GLC Coupe

Jedna od Mercedesovih ženevskih premijera je bila i modernizovani premium crossover GLC, dok je sada pred nama i modernizovani GLC Coupe (šira javnost će moći da ga vidi sledećeg meseca na sajmu automobila u Njujorku).

Mercedes GLC Coupe

Očekivano, i obnovljeni GLC Coupe je dobio osveženi izgled, još više tehologije i još bogatiju opremu.

Mercedes GLC Coupe

Kao i kod regularnog GLC-a, i GLC Coupe facelift najvažnije vizuelne promene donosi na prednjem delu (nova LED svetla, doterana maska i branik), ali tu su i doterana LED zadnja svetla, revidirani zadnji difuzor i novi dizajn alu točkova.

Mercedes GLC Coupe

Što se unutrašnjosti tiče, i ovde imamo MBUX infotainment sistem, kao i digitalnu instrument tablu, touchpad i revidirani multifukcionalni volan.

Mercedes GLC Coupe

U gami motora će između ostalog biti dve benzinske verzije (obe sa 48-voltnom mild-hybrid tehnologijom), što znači GLC 200 Coupe 4Matic sa 145 kW/197KS i GLC 300 Coupe 4Matic sa 190 kW/258KS.

Mercedes GLC Coupe

Kupcima će se nuditi i dizel varijante, i to GLC 200d Coupe 4Matic sa 120 kW/163KS, GLC 220d Coupe 4Matic sa 143 kW/194KS i GLC 300d Coupe 4Matic sa 180 kW/245KS.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

I obnovljeni GLC Coupe će odlikovati duža lista opreme, od Dynamic Body Control adaptivnih amortizera, preko Driving Assistance paketa sa adaptivnim tempomatom, pa do aktivnog sistema za pomoć pri upravljanju i sistema za održavanje vozila u kolovoznoj traci.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 971Komentari