home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Santa Fe

Zasnovan na novoj platformi, Hyundaijev novi Santa Fe će se ovoga puta nuditi i s hibridnim pogonskim opcijama.

Hyundai Santa Fe

Hyundai je poslednju generaciju jednog od svojih najpopularnijih modela predstavio početkom 2018. godine, a nakon nešto više od dje godine u južnokorejskoj automobilskoj kompaniji su odlučili da Santa Fe dobije novo izdanje za koje je zbog obima promena neprikladno reći da je temeljit redizajn, jer je SUV pored ostalog zasnovan na novoj platformi.

Hyundai Santa Fe

U Hyundaiju kažu da će nova platforma sa sobom doneti bolju upravljivost, više bezbednosti i mogućnost elektrifikacije pogonskih opcija.

Hyundai Santa Fe

Na fotografijama se može videti da je Santa Fe dobio novo lice na kome dominira velika maska hladnjaka. Zanimljiva su i kućišta dnevnih LED svetala u obliku slova T, a značajne promene su vidljive i na zadnjem delu SUV-a koji je postavljen na novim 20-inčnim aluminijumskim felnama.

Hyundai Santa Fe

Podataka o pogonskim opcijama još uvek nema, ali se već zna da unutrašnjost automobila u kojoj je sve obloženo mekim materijalima nudi više prostora putnicima.

Hyundai Santa Fe

Uz centralno smešteni 10,25-inčni displej preko kojeg se upravlja multimedijalnim sistemom, za vozača je rezervisana 12,3-inčna digitalna instrumentna tabla i sedam radnih programa koji regulišu rad motora, menjača i pogona.

Hyundai Santa Fe

Novi Santa Fe će u evropske prodajne salone stići u septembru, a Hyundai će uoči početka prodaje objaviti sve tehničke specifikacije i cene SUV-a za koji očekuju da će nastaviti uspeh svog prethodnika.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Hyundaičitanja : 1234Komentari