home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Suzuki Swace

15 Sep 2020 - 16:01 Noviteti Link
Suzuki Swace

Nakon Suzukija Across koji je promovisan u julu i koji se bazira na Toyoti RAV4, pred nama je još jedan plod saradnje Suzukija i Toyote. Ovo je naime Suzuki Swace, u stvari karavanska Toyota Corolla Touring Sports sa hibridnim pogonom na koju je Suzuki nalepio svoje oznake.

Suzuki Swace

Sem novih oznaka, Swace je dobio i doterani prednji branik, a deo serijske opreme između ostalog čine i LED prednja svetla i 16-inčni alu točkovi.

Suzuki Swace

Hibridni pogon sa ukupno 122KS podrazumeva kombinaciju 1,8 litarskog benzinca, elektromotora i litijum-jonske baterije od 3.6 kWh, a tu je i EV mod u kome je moguće preći određene distance samo na struju.

Suzuki Swace

Emisija CO2 iznosi 99 grama po km, po WLTP ciklusu.

Suzuki Swace

Deo opreme između ostalog čine i 8.0-inčni multimedia audio sistem, sistem za prevenciju sudara sa ostalim vozilima, pešacima i biciklistima, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za nadgledanje vozila u mrtvom uglu, aktivni tempomat i održavanje vozila u traci.

Suzuki Swace

Ovde i podatak da je zapremina prtljažnika 596 litara.

Po sadašnjim najavama, Suzuki Swace će se u prodaji na evropskom tržištu pojaviti tokom zime, ali cene za sada nisu saopštene.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 330Komentari