home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2021 Lincoln Nautilus

21 Nov 2020 - 10:30 Noviteti Link
Lincoln Nautilus

Tri godine nakon premijere na sajmu automobila u Los Anđelesu, pred nama je i obnovljeni Lincolnov crossover Nautilus, modelske godine 2021.

Vizuelnih izmena spolja skoro da i nema (osim doteranog prednjeg branika), jer je najveća pažnja prilikom ove modifikacije u stvari posvećena značajno promenjenoj unutrašnjosti.

Lincoln Nautilus

To podrazumeva novi prednji panel, drugačije otvore za vazduh, unapređeni infotainment sistem sa 13.2-inčnim ekranom osetljivim na dodir i kvalitetnije materijale.

Lincoln Nautilus

Tu su i Lincoln Co-Pilot360 i Co-Pilot360 Plus sistemi asistencije vozaču (nadgledanje mrtvog ugla, adaptivni tempomat, upozorenje o napuštanju kolovozne trake, sistem automatskog kočenja, unapređeni sistem za pomoć pri parkiranju).

Lincoln Nautilus

Kao i ranije, u gami je i top varijanta Nautilus Black Label koja se između ostalog prepoznaje po 21-inčnim alu točkovima.

Nautilus će u gami imati dva benzinska motora, i to 2,0 litarski turbo četvorocilindraš sa 250KS i 2,7 litarski twin-turbo V6 sa 335KS, oba u paru sa osmostepenim automatikom.

Slabija verzija ima standardni pogon na prednje točkode (opciono i pogon na sva četiri točka), a uz snažniji se serijski dobija pogon na sva četiri točka.

Prodaja startuje početkom sledeće godine, po cenama koje će biti nešto više u odnosu na sadašnju verziju (dostupna od 41.040 dolara).

Ivan Mitić – Autoblog.rs
čitanja : 267Komentari