home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai Staria Kinder

15 Okt 2021 - 01:48 Noviteti Link
Hyundai Staria Kinder

Školski kombi je zanimljiva ideja. Ima li ovo rešenje smisla? Hyundai Staria u konvencionalnim verzijama nudi najviše devet sedišta. Ovde je, međutim, drugačije. Prema rečima samog proizvođača, Hyundai Staria Kinder može da koristi do petnaest sedišta – sva sedeća i opremljena podesivim sigurnosnim pojasevima. Navodno. Treba dodati da vozač ima na raspolaganju sistem koji obaveštava one putnike koji nisu vezali pojaseve.

Šteta što nisu otkrivene fotografije unutrašnjosti koje bi pokazale o čemu u stvari govorimo i kako je za ovu vrstu automobila rešen problem relativno malog prostora.

Za sada se moramo zadovoljiti dizajnom karoserije koji je obogaćen žutom bojom, posebnim oznakama, dodatnim svetlima.

Hyundai Staria Kinder

Automobil koristi sigurnosne sisteme, uključujući pomoć za izbegavanje sudara, održavanje trake, nadzor mrtvog ugla i upozorenje za vožnju unazad. Nije otkriveno šta je ispod haube. Verovatno se radi o poznatom i omiljenom 2,2 litarskom dizelskom motoru koji nudi 175 konjskih snaga.

Zanimljivo je da je automobil pronašao put do korisnika. Hyundai Staria Kinder sa 15 sedišta košta 37.41 milion vona ili više od 26.000 evra – naravno, na korejskom tržištu. Čini se da takva konfiguracija verovatno neće stići u Evropu.

Izvor: Automobili.ba

Foto: Hyundaičitanja : 430Komentari