home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi TT RS

Iako se uveliko pominje da je Audi TT pred samom penzijom u Ingolstadtu još uvek nisu odustali od svog sportskog automobila koji nude u dva karoserijska oblika (Coupé i Roadster) i smatraju zgodnom alternativom za Porscheov dvojac Cayman/Boxster.

Potencijalni kupci TT-a mogu da računaju da je lista dodatnih opcija proširena s tri nove matirane boje za karoseriju (Daytona siva, Florett srebrna i Python žuta) koje se mogu naručiti uz obe karoserijske opcije, a u Nemačkoj za neku od pomenutih boja treba izdvojiti dodatnih 4.800 evra.

Audi TT RS

Matirane boje se po istoj ceni nude i kupcima znatno praktičnijeg Audija Q3, ali je u slučaju Audijevog SUV-a Python žuta zamenjena Dew srebrnom bojom koja se ne nudi u kombinaciji s manje praktičnim (ali mnogo zabavnijim) TT-om.

Audi RS Q3

Za nanošenje pet slojeva od kojih se sastoji Audijeva kompleksna matirana kolekcija zaduženo je deset robota u fabrici u Győru (Mađarska), a nakon toga sledi rigorozna završna kontrola debljine sloja i kvaliteta lakiranja u kojoj robotima pomažu i vrhunski stručnjaci.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Audi

Audi RS Q3


čitanja : 458Komentari