home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Maserati Grecale PrimaSerie

Maserati je saopštio da će kasnije ove godine u Severnoj Americi ponuditi ograničenu seriju krosovera Grecale.

Tačnije, italijanski proizvođač je pripremio vrhunski Grecale Trofeo sa paketom PrimaSerie, a pokreće ga novi Nettuno V6 motor sa 384 kW/523KS.

Ovaj krosover se odlikuje jedinstvenim bojama spoljašnjosti i novim kombinacijama boja unutrašnjosti.

Između ostalog, biće na raspolaganju u Giallo Corse boji, uz 21-inčne Crio točkove, crvene kočione čeljusti, crnim enterijerom i žutim šavovima.

Vozilo dolazi i sa Premium Plus i Techssistance paketima, što podrazumeva ventilisana prednja sedišta, Sonus audio sistem sa 21 zvučnikom, head-up displej, bežično punjenje, sportske pedale i još mnogo toga.

Maserati Grecale PrimaSerie

Maserati najavljuje da će takođe ponuditi PrimaSerie ediciju s modelom Grecale Modena koji ima blagi hibridni četvorocilindrični pogon sa 239 kW/325KS. Biće dostupan u tri boje (Bianco Astro, Blu Nobile i Grigio Cangiante), kao i sa Pegaso točkovima od 21 inča.

Maserati Grecale PrimaSerie

Maserati kombinuje tri boje eksterijera sa akcentima različitih boja. Tako je Bianco Astro uparen sa Rosso enterijerom, Grigio šavovima i piano crnim ukrasima. Spolja, beli krosover dobija crvene kočione čeljusti.

Maserati Grecale PrimaSerie

Blu Nobile ima plave kočione čeljusti, crnu unutrašnjost, plave šavove i klavir crnu oblogu.

Grigio Cangiante takođe dobija plave kočione čeljusti, ali Maserati menja unutrašnjost sa Ghiaccio enterijerom, Grigio šavovima i više piano crnih ukrasa.

Modena PrimaSerie standardno ima i Maseratijev Premium Plus paket koji dodaje sportska sedišta, grejani volan, Sonus audio sistem sa 21 zvučnikom, ventilisana prednja sedišta i grejanje zadnjih sedišta. Techsisstance paket dodaje head-up displej, pedale od brušenog aluminijuma i kontrolu klime u tri zone.

Maserati će napraviti samo 325 primeraka Grecale PrimaSerie za tržište Severne Amerike, a oni će biti dostupni kod dilera ove jeseni.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 362Komentari