home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Silverado ZR2 Bison

Chevrolet Silverado ZR2 Bison modelske godine 2023 je još jedan robusni pick-up model nastao saradnjom General Motorsa i kompanije American Expedition Vehicles (AEV).

Ovaj model ulazi u proizvodnju početkom 2023. i na američkom tržištu će startovati po ceni od 78.490 dolara.

Baza je dakle Silverado ZR2, dok Bison paket podrazumeva i agresivniji izgled zahvaljujući prednjem delu sa elementima od čelika, uz posebno mesto za postavljanje opcionog vitla.

Chevrolet Silverado ZR2 Bison

Chevrolet procenjuje poboljšanje Bisonovih off-road sposobnosti: prilazni ugao bi trebalo da se poveća na 32,5 stepeni, dok je odlazni ugao 23,4 stepena.

Chevrolet Silverado ZR2 Bison

Pick-up je postavljen na 18-inčne točkove sa sjajnom crnom završnom obradom i 33-inčnim gumama Goodyear Wrangler Territory MT.

Silverado Bison takođe ima više zaštitnih ploča, između ostalog za zaštitu diferencijala na oba kraja, kao i rezervoara za gorivo.

Silverado ZR2 Bison se vozi na Multimaticovim DSSV amortizerima i oprugama.

Ova verzija ima crnu masku sa trakom u boji karoserije, dok zadnji deo dobija mat crnu završnu obradu na vratima prtljažnika.

U unutrašnjosti, AEV-ov amblem je na prednjim naslonima za glavu, a tu su i patosnice za sve vremenske uslove.

Chevrolet Silverado ZR2 Bison

Motor je iz standardnog ZR2, što znači 6,2 litarski V8 koji ima 420KS i 624 Nm obrtnog momenta, u paru sa 10-stepenim automatikom.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 271Komentari