home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford E-Tourneo Custom

Ford Pro (Fordova divizija za komercijalna vozila) prikazuje potpuno novi E-Tourneo Custom koji predvodi sledeću generaciju Tourneo multi-aktivnih vozila i sadrži napredni potpuno električni pogon.

E-Tourneo Custom podiže lestvicu u segmentu vozila za više aktivnosti, kombinujući novu platformu dizajniranu da pruži maksimalnu svestranost i udobnost sa visokoefikasnim električnim pogonom koji može da pruži domet vožnje do 370 km.

Ford E-Tourneo Custom

Jedan od četiri nova potpuno električna Ford Pro modela koja će biti lansirana u Evropi do 2024. godine, E-Tourneo Custom cilja i na lične i poslovne korisnike, nudeći prostran smeštaj za do osam putnika.

Tu su i digitalna instrument tabla, 13.0-inčni ekran osetljiv na dodir i ambijentalno osvetljenje.

Ford E-Tourneo Custom

Verzija Custom Active ima zaštitne elemente i krovne nosače, Custom Sport odlikuju drugačiji branici i pragovi, a Custom Titanium X dolazi sa 19-inčnim alu točkovima i matrix LED svetlima.

Ford Tourneo Custom Active

Ford Tourneo Custom Active

Najvažnije:

Potpuno električni E-Tourneo Custom iz Ford Pro donosi nove nivoe sposobnosti, luksuza i dizajna u svestranom vozilu za više aktivnosti sa do osam sedišta

E-Tourneo Custom je vodeći model Tournea nove generacije; potpuno nova platforma poboljšava performanse, prefinjenost i prostor za ličnu upotrebu i poslovne korisnike

Potpuno električni pogon (217KS i 415 Nm) sa baterijama od 74 kWh (neto) nudi domet do 370 km i brzo punjenje od 125 kW DC

Tourneo Custom linija takođe uključuje PHEV verziju (Plug-In Hybrid sa kombinacijom 2,5 litarskog benzinca i elektromotora, baterije od 11.8 kWh i domet do 50 km u elektro modu), kao i dizel opcije (136KS, 150KS i 170KS).

Potpuno novi Tourneo Custom asortiman proizvodi Ford Otosan u Kocaeliju, Turska, sa isporukama evropskim kupcima kreće od sredine 2023.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

čitanja : 302Komentari