home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Huntsman Edition

Bentley je u saradnji sa Huntsmanom pripremio novo ograničeno izdanje Bentayge i Continentala GTC.

Nazvana Huntsman Edition, ova edicija se bazira na modelima Bentayga Extended Wheelbase Azure i Continental GTC Speed, pri čemu oba imaju jedinstvenu unutrašnjost.

Bentley Huntsman Edition

Ističu se Huntsman logo na naslonima za glavu, saćasti šavovi, specijalne pragovi i kutija za ključeve sa tvidom i utisnutim logotipom Huntsmana.

Bentayga EVB Huntsman Edition ima Burgundy metalik spoljašnjost sa svetlim hromiranim detaljima, točkove od 22 inča, Huntsman Edition znak na zadnjem stubu, kao i Huntsman tvid sa Damson i Portland kožom u unutrašnjosti.

Bentley Huntsman Edition

Detalji od tvida se mogu naći u celoj kabini, uključujući mjenjač, džepove na vratima, prostore za odlaganje stvari i ručice. Tu su i furniri Piano Damson i Huntsman vez.

Continental GTC Speed Huntsman Edition dobija satensko sivu spoljašnjost sa crnim akcentima, crne točkove od 22 inča i crnu značku Huntsman na prednjim blatobranima.

Kabina obuhvata tamnu estetiku jer su Beluga i Porpoise koža u kontrastu sa Huntsman tvidom. Tu je i furnir sa dvostrukom završnom obradom Galaxy Stone, koji ima izgled poput granita.

Bentley Huntsman Edition

Bentley Huntsman Edition

Ovi automobili na slikama su deo kolekcije od 1 od 5 svakog modela, a kupci će dobiti i Huntsman sako koji ide uz njihovo vozilo.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 235Komentari