home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iz opšte automobilske kulture znamo da je BMW serije 5 automobil sa hiljadu lica i da mu karakter zavisi umnogome od izbora motora, oslanjanja, opreme. Uskoro ćete u rubrici „Istorijat“ moći da pročitate i o slavnim precima BMW serije 5 (kao što ćete moći i za Audi, dok je Mercedes već dostupan). Da vidimo kako stvari stoje danas.

Mi nismo anđeli

Dobijete najavu u utorak – stižu dragi kumovi u celovikendnu posetu. Momentalnu radost tim povodom ubrzo zamenjuje spisak sa namirnicama i navigacionim „pijaca“ uputstvima koje vam, takođe ozarena, njihova kuma i vaša žena, uručuje. Pripreme mogu da počnu.

Još jedan utorak, zvoni mobilni: „Na raspolaganju imamo 520d xDrive i 530d xDrive, šta želite i kada vam odgovara?“ Samo što nisam izustio da želim najkomercijalniju verziju za test, iz mene progovora moje drugo „ja“ (koje nanovo upoznajem i sam) i tek tada shvatam da ćemo zajednički vikend imati trenutno najsnažniji dizel u ponudi serije 5, koja je u Srbiju stigla i dolaskom oterala onaj led, ledeni januarski talas. Pre automobila dobijam, kao i uvek, specifikacije konkretnog modela (tehnički podaci, spisak opreme i cena). Opa bato, M paket! Divno, ali kupcima je najinteresantnija verzija sa dvolitarskim motorom… Sada ja uzimam moj mučeni kineski mobilni u ruke: Molim, molim vas za oba! Imate ih na raspolaganju do utorka! Bog vam sreću dao, to je to, imamo uporedni test!

Kompletan članak pročitajte na sajtu Autorepublika.comčitanja : 802Komentari

Bruka izgleda sa tamnim grilom! Auuu kakva masine.

Autor NR 03 Maj 2017, 13:05

Sjajni automobili, amaterski nazovi test koji nas dovodi na dno dna autmobilskog "novinarstva".

Autor Djordje 03 Maj 2017, 13:44

Vrv bi i sedmici cucnuo dobro crni gril. Bruka. Nasi test novinari..

Autor NR 03 Maj 2017, 14:02

Crni gril bolje stoji iz prostog razloga , što je degutantno predimenzionisan , pa u crnoj boji manje dolazi do izražaja.

Autor Đorđe 03 Maj 2017, 20:33

Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, meni lepse izgleda ovaj hromirani gril.

Autor Damko 04 Maj 2017, 01:16