home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prva generacija Mazde6 je zapravo šesta generacija Mazde 626, tako da protagonista našeg testa pripada osmom naraštaju japanskog sedana iz D segmenta.

Moja malenkost se prvi put sa aktuelnom generacijom Mazde6 susrela pre nešto više od tri godine. I posle toliko vremena utisak oduševljenja ne jenjava. „Šestica“ nakon prošlogodišnje restilizacije i aktuelnog „ažuriranja“ i dalje izaziva pažnju i imponuje svojom pojavom, čak i kada se nađe među nekim premijum modelima.

Uspešnu priču ne treba menjati, treba je samo razvijati, a toga su u Mazdi u potpunosti svesni, tako da je krajnji rezultat dobijen u vidu automobila kod kojeg je svaki segment podignut na suptilno viši nivo. To nas u velikoj meri podseća na „ažuriranje“, odnosno unapređivanje softvera u mobilnoj telefoniji. Koji je Android operativni sistem najnoviji, „7 Nougat“? Baš kao i on, tako je i naš test automobil ukusan i primamljiv, kao nugat, i isto kao što je teško razlikovati „Nougat“ i „Marshmallow“, tako je teško uočiti razlike između „šestice“ pre „ažuriranja“ i ove na našem testu. Ipak, hajde da vidimo o čemu se zapravo radi.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Autorepublika.comčitanja : 535Komentari

Zna li neko rezultate prodaje aktuelne šestice u Evropi?

Autor moron 04 Maj 2017, 15:27