home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U principu, automobili u B segmentu predviđeni su za gradsku i prigradsku vožnju, a da im nije zabranjeno uključiti se na autoput. No, ukoliko sa jednim takvim prekrstarite 5-6 hiljada kilometara za mesec dana, poželjno je posedovati dovoljno snažan i ekonomičan agregat. U našem malom Citroenu C3 našao se upravo jedan takav, poznat pod oznakom 1.6 BlueHDi

Negde sredinom jula, sedim sa nekoliko drugara u jednoj smrdljivoj kafančini na periferiji Pariza (ne pitajte me zašto), mlatimo po pivu i požudno gledamo mladu rumunsku konobaricu koja nam ga služi. Ništa neobično, rad na crno devojaka iz Istočne Evrope posve je odomaćen u ovakvim i sličnim birtijama, uz obaveznu orijentalnu muziku u pozadini. Da ne dužim u opisivanju ambijenta, uz alkohol i priče o politici, novcu, oblinama Rumunke i zavičaju, na dnevni red dođoše i godišnji odmori! I tako, uz priču, opet zaključih kako je lako biti pametan kada je na računu u banci pozamašna svota novca!

Kompletan članak na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 519Komentari

Kada sam poslednji put gledao cene novog C3 (pre neki mesec), stekao sam utisak da je "preskup" i da "bolja kupovina" može da bude clio.
Poredio sam clio intens i najviši paket C3.

Autor moron 06 Sep 2017, 10:15