home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Qashqai 1,7 4WD

O NISANU KAŠKAJ, već dugo se priča a komentari su širom Evrope veoma veoma pozitivni. Od svog rodjenja pa do danas KAŠKAJ je stekao baš veliki broj simpatizera a vremenom je ovaj krosover ili ako hoćete SUV, redizajniran, poboljšan, doteran, ulepšan, našminkan i verujte da nema vlasnika ovog popularnog vozila koji će vam reći nešto jako loše za NISANA KAŠKAJ.

Ako vas interesuju one uobičajene i mahom dosadne dimenzije karoserije i kompletni tehnički podaci sa svim elektronskim činiocima, onda potražite informacije putem zvaničnog sajta NISSAN SRBIJA, ili od ljubazne dame ANE BABIĆ, koja je zadužena za mnogo toga.

Ovom prilikom u slici i reči iznećemo ukratko naše utiske, koji su naravno više nego dobri. Ako se rešavate da kupujete automobil, onda, pre svega razmislite zbog čega ga kupujete, kuda ćete i koliko putovati, i koliko ćete imati  saputnika. Zlatno je pravilo da valja sve probati, testirati i proveriti svoj budžet a naravno i koliko će koštati održavanje i korišćenje vašeg kućnog ljubimca, takodje i gde ćete ga servisirati.

Nissan Qashqai 1,7 4WD

Mi smo ovih dana probali u naslovu navedeni model KAŠKAJ dizel, od 150 KS, koji ima AKCIJSKU CENU od 27.090 evra. Snabdeven je mnoštvom sjajnih pomagala i sa elektronskim podacima koji doprinose bezbednoj vožnji. Već su mu 1. novembra montirane zimske gume WINTER SPORT 215/55R 18, iako je ceo minuli mesec stigao u naše krajeve sa temperaturama i do 20 stepeni, pa bi bilo mnogo udobnije i BEZBEDNIJE da smo ga u takvim beogradskim uslovima vozili sa letnjim pneumaticima (naravno sa time se ne bi složili trgovci gumama)…Recimo i da je snabdeven sa velikim rezervnim točkom.

Najnoviji NISAN KAŠKAJ dizel, od 1,7 litra i sa 150 KS, se može pazariti u varijanti sa pogonom na dva točka (cena je od 23.100  evra do 28.700 evra) i sa pogonom na sva četiri točka (cena od 24.300 do 30.800 evra).

Da li imamo neku zamerku….NARAVNO da je nemamo. OVAJ KAŠKAJ od 1,7 litra i sa 150 KS je neuništiv auto, tako nam je naime ovih dana rekao za NISANA, i iskusni gosn ŽILE, čovek zadužen za servisiranje svih test vozila firme RENO NISAN SRBIJA.

Ono što nam se posebno dopalo odnosi se na savršene senzore i kamera na svim stranama vozila, pa čak i na snimak iz ptičje perspektive. To je baš briljantna stvar pa je parkiranje i na par milimetara veoma lako. Panoramski krov je baš „fensi“…..

Nissan Qashqai 1,7 4WD

NISAN KAŠKAJ 1,7  4WD CVT N – Connecta SUN MAX, je startan, komforan, siguran, udoban, pregledan, dobro skrojen, ekonomičan za pametnog vlasnika, to je AUTO u toj klasi sasvim sigurno U SAMOM VRHU.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 1040Komentari