home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Danas je u niškoj hali Čair svečano otvoren Sedmi "Sajam automobila", motora i prateće opreme koji će trajati do 9. oktobra. Ovogodišnji Auto Moto Fest Niš 2016 okupio je kao i do sada vodeće svetske proizvođače vozila, delova i auto opreme.

Ovogodišnji Sajam svečano je otvorio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, koji tom prilikom istakao da su ovakve manifestacije sajamskog turizma preko potrebne i da doprinose kako ekonomskoj, tako i turističkoj promociji Niša.

Posetiocima se obratio i direktor City Marketing Centra (organizator Sajma) Oliver Paunović, koji je upoznao posetioce sa ovogodišnjim izlagačima automobila i prateće opreme i naglasio da je manifestacija ovakve vrste jedina južno od Beograda.

Na oko skoro hiljade kvadrata našao se veliki broj regionalnih distributera vozila i auto kuća. Izloženi su najnoviji modeli putničkog i teretnog saobraćaja, kao i motorcikala.

Banke, lizing kuće kao i osiguravajuća društva otvorili su svoje štandove. Distributeri auto delova i prateće opreme, auto škole i radionice u vreme trajanja Sajma spremaju posebnu ponudu za sve posetioce.

Radno vreme sajma od 10 do 20 časova. Cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Izvor: Juznasrbija.info

Sajam automobila okupio na hiljade Nišlija

AUTO MOTO FEST Niš 2016. svečano je otvoren u niškoj hali “Čair”. Niški Sajam automobila otvorio je gradonačelnik  Darko Bulatović, a onda je usledio zabavni program. Na ovogodišnjem niškom sajmu biće dve evropske, sedam srpskih i desetak niških premijera.


U niškoj hali "Čair" vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata. Najnoviji modeli putničkog i teretnog saobraćaja.

Već sutra u podne Toyota ima srpsku promociju hibridnog modela RAV 4 i jedanaestu generaciju Corolle, dok je u nedelju svečano zatvaranje i dodela nagrada.

"Grad Niš je ponosan što ima jedan ovakav sajam i jedan je od najprestižnijih, jer predstavlja 15 brendova, osam srpskih premijera, dve evropske i 10 niških na jednom mestu. Ovo je ujedno i značajan privredno turistički sadržaj koji je neophodan Nišu i zahvalan sam medijima što će ovakva slika našeg grada biti poslata u svet", rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen kao i brojni auto centri i servisi.

"Uspeli smo da organizujemo sajam koji predstavlja ne samo privredno turističku atrakciju Niša, već i regiona. Ovo je jedini sajam koji se organizuje izvan Beograda i uspeh je jugoistočne Srbije" rekao je Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati.

Izvor: Niskevesti.rs


Crédit Agricole banka Srbija: Dinarski auto krediti za sajam automobila u Nišu

Crédit Agricole banka Srbija sa svojom najboljom ponudom dinarskih auto kredita i ove godine učestvuje na Auto Moto Festu u Nišu koji se održava od 7. do 9. oktobra u hali Čair i okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

Na sedmom sajmu automobila, motora i prateće opreme Crédit Agricole banka svim posetiocima predstavlja dinarske auto kredite sa fiksnom kamatnom stopom namenjene kupovini novih automobila. Nominalna kamatna stopa za kredite sa rokom otplate do 36 meseci iznosi 5,90% godišnje, dok za kredite sa rokom otplate do 84 meseca nominalna kamatna stopa iznosi 6,90% godišnje. Dinarski krediti štite klijenta od kursnih oscilacija, odobravaju se bez učešća, a mogu se u bilo kom trenutku potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, bez troškova.

U saradnji sa svojim partnerima auto dilerima, CA banka je obezbedila i potpuno beskamatne auto kredite indeksirane u evrima. Osim toga što je nominalna kamatna stopa 0%, nema ni troškova koji se odnose na obradu zahteva, povlačenje izveštaja iz kreditnog biroa, troškova menice i održavanja računa što čini da i efektivna kamatna stopa iznosi 0%, ukoliko se zahtev za kredit podnese u auto salonu. Uz obavezno učešće od minimum 30% klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza, a u bilo kom trenutku se mogu odlučiti za potpunu ili delimičnu prevremenu otplatu kredita bez troškova.                                                         

PR saopštenje - Crédit Agricole banka Srbijačitanja : 22960Komentari

Nazovite to pravim imenom VASAR, kakav sajam.Strasno.

Autor NI 07 Okt 2016, 19:44

A ti si neki gospodin fini ?
Rodio se u Parizu.
Nemas verovatno ni za jedan sa ovog vasara.

Autor Mišo 07 Okt 2016, 20:35

Tako je Miso.

Autor Renault Terminator 07 Okt 2016, 21:51