home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Leteći Šumi

27 Sep 2011 - 15:23 Sport Link

Kaže da je sudar stvar nesporazuma  

Mihael Šumaher je u nedelju tokom VN Singapura u tridesetom krugu izazvao ozbiljan incident zbog koga je na stazu izašao sejfti kar, a srećom po njega, nije povređen tokom poletanja i prizemljenja koje je imao sa bolidom Mercedesa.

On je naleteo prednjim levim točkom na zadnji desni točak Serhia Pereza i podigao svoj prednji kraj a potom tresnuo o asfalt. 

Perez je uspeo da nastavi trku i osvoji poene a Šumi je incident okarakterisao kao nesporazum.

"Veoma sam nesrećno završio trku u Singapuru i nisam uopšte srećan zbog toga. Ono što se desilo bih nazvao nesporazumom između Pereza i mene. Nisam očekivao da će napraviti takav pokret tako rano pred krivinu i desilo se šta se desilo. Ovo je jedan od onih incidenata koji izgleda mnogo spektakularnije nego što u stvari jeste, ja sam skroz ok, i prizemljenje uopšte nije bilo toliko tvrdo koliko izgleda. Šteta je što se tako završilo jer mi je bolid dobro išao i gume su bile ok i bodovi i dobar plasman su bili na vidiku. Jedva čekam narednu trku gde se nadam da ću imati više sreće." 

Preuzeto sa : Supersport.rs


čitanja : 1126Komentari

Iako je fantastičan vozač i odlično je vozio,mislim da je on napravio grešku. Suviše mu se približio i bio mu "na točku". Mogao je desno pored njega da ide. Ovako,ovaj malo usporio i eto Šumija van staze. Inače,opak je vozač. Kad on u ovim godinama,nakon pauze se ovako drži... Da imaju "egal" bolide,drao bi ih ko majmune.

Autor PITBULL™ 27 Sep 2011, 16:10

Pa od muke bi vec i da preleti ostale na stazi he he he.

Autor bk 27 Sep 2011, 19:21