home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na trci u Australiji

Damian Kudlin će dobiti još jednom šansu u Moto GP takmičenju i to baš pred svojim navijačima. U Australiji će moći da pokaže šta zna, umesto Hektora Barbere na Aspar Dukatiju.

Barbera je na žalost doživeo frakturu ključne kosti na trci u Japanu i neće biti u mogućnosti da se takmiči na Filip Ajlend stazi. Kudlin je debitovao u Japanu kada je dobio iznenadni poziv da zameni povređenog Lorisa Kapirosija u Pramac Dukatiju. Iako nikada ranije nije vozio Moto GP trku niti je vozio motor koji se koristi na trci, Kudlin je oduševio nastupom jer je brzo došao u sredinu a pre nego što je pao sa motora bio je dvanaesti.

„Ovo je još jedna sjajna šansa.“, rekao je Kudlin. 

„Iskreno, još uvek ne verujem. Pre nedelju dana sam se po prvi put takmičio u MOTO GP takmičenju i već mi je to bio šok. Nisam nikada ranije ni vozio stazu na Motegiju i morao sam da naučim puno stvari u kratkom roku. Imamo mnogo da radimo sada. Posle iskustva koje sam stekao na Motegiju, siguran sam da ću na Filip Ajlendu startovati sa bolje pozicije i biti bolji. Znam tu stazu i to mi uliva dosta samopouzdanja."

Barbera je imao operaciju ključne kosti u Barseloni gde su mu ugrađene pločice i šrafovi koji će mu pomoći da se što pre vrati na stazu.

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 624Komentari

Ovo je doktor na slici. Na Philip Island-u ćemo gledati Stoner show. Jer dečko prosto razbija na toj stazi. Njegova teritorija. Iovako ih sve šije,a pogotovo "kući".

Autor PITBULL™ 11 Okt 2011, 00:20