home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Minut turiranja

4 Nov 2011 - 08:43 Sport Link

Umesto minuta ćutanja  

Otac preminulog Marka Simončelija je tražio „minut buke“ umesto tradicionalnog minuta ćutanja za njegovog sina.

Dvadesetčetvorogodišnji vozač Honde Gresini nastradao je na prošloj trci u Maleziji kada je u drugom krugu pao a potom su na njega naleteli Valentino Rosi i Kolin Edvards. Marko je sahranjen u rodnom mestu Korijano prošlog četvrtka. 

„Sledeće nedelje tokom GP Valensije, umesto minuta ćutanja, voleo bih da se napravi buka i haos sa svim motorima iz Moto GP, Moto2 i 125 kubika, i voleo bih da svi isturiraju mašine tokom minuta“ rekao je Paolo Simončeli tokom intervjua koji je dao na italijanskoj televiziji.

Simončelijev otac kaže da mu mnogo pomaže podrška koju mu pružaju fanovi i kolege njegovog pokojnog sina i da ima utisak da je Marko i dalje tu.

„Ljudi su došli iz svih krajeva Italije i iz celog sveta kako bi Marku odali počast i oprostili se sa njim. Plakali su i ja sam morao da ih tešim. Ponekada, mislim da je Marko anđeo. Sve ovo mi pomaže da se osećam bolje i da mi bude lakše. Mislim da je njegov osmeh i dalje ono što me održava“.

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 934Komentari

:(
Paolo je pokazao da je veliki čovek. Nikog nije krivio,jer niko nije želeo da se ovo desi,splet nesrećnih okolnosti. Nisu mogli da ga izbegnu. Al opet,neko bi ih napao kao da su oni hteli da ga udare... A suvišno je uopšte govoriti o kolegijalnosti motociklista...
R.I.P. care...

Autor PITBULL™ 04 Nov 2011, 11:00