home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

F1: Barikelo se nada

12 Nov 2011 - 01:23 Sport Link

Da će ostati  

Rubens Barikelo kaže da još uvek nije izgubio nadu da će i sledeće sezone voziti u Vilijamsu, iako mu ugovor nije produžen još uvek.

Vilijams pregovara sa Kimijem Rajkonenom ali i čeka da vidi kako će treći vozač tima Valteri Botas odvozati test za mlade vozače u Abu Dabiju.

Barikelo veruje da je puno stvari koje je izrečeno o drugim vozačima koje povezuju sa Vilijamsom laž i špekulacija, i da još uvek nisu izgubljene njegove šanse da osigura mesto u timu.

„Mislim da se tu previše priča. Ja verujem da meni govore istinu a istina je da su sve to bla truć varijante.“ Izjavio je Barikelo u Abu Dabiju.

„Kada bih verovao svim tim pričama još od 2008. godine, Bruno Sena bi potpisao sa Rosom Bronom. Moram da sačekam i da vidim šta će mi reći iz tima jer su mi i rekli da je najbolje da sačekam rasplet, a ja im verujem.“

Takođe Barikelo kaže da su priče o tome da Vilijams pregovara sa Kimijem Rajkonenom smešne. „Da budem iskren, nikada nisam razgovarao sa Kimijem, čak i kada je vozio trke u Formuli 1, a verujem da iako je imao razgovore sa timom, to i nije bilo na nivou dogovora da se on vrati u F1.“

Preuzeto sa : Supersport.rs


čitanja : 678Komentari