home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Istina je!

„Brzi japanac“ Dušana Borkovića Duce, naseg najtrofejnijeg automobiliste i vicešampiona Evrope, dobio je – sestru!

Mitsubishi Lancer Evolution IX, koji se brižljivo priprema za FIA Hill Climb sezonu 2012., sada „ima društvo“ pošto je u Borkovićevu garažu pre nekoliko dana stigao isti takav automobil.

Svrha nabavke druge „Devetke“ je pre svega vrhunska spremnost Dušanovog tima, koja je neophodna u Prvenstvu Evrope na brdskim stazama. U ovogodišnjem pohodu na šampionsko mesto, veoma je značajno iskustvo koje su Dušan i njegov Mitsubishi stekli u protekloj sezoni.


Sa druge strane, „mladja sestra“ će pomoći Dusanu da se pripremi za buduća učešća na najvećim svetskim reli trkama, što je i plan za godine pred nama.

Ovaj automobil je već u fazi priprema za nekoliko lokalnih i regionalnih relija koje Dušan planira da vozi ove sezone.

Nisotek trkački tim (Nisotec Racing Team) užurbano vrši ove pripreme, ali i obavlja razgovore sa eventualnim dodatnim sponzorima, s obzirom da takmičenje u kojem Dušan učestvuje nosi sa sobom veoma visoke troškove, a pomenutom prinovom su porasli i izdaci tima.

Pul sponzora još uvek nije potpuno zatvoren i neophodna su dodatna sredstva, ali je važno da Dušan već ima podršku velikih. Uz njega su: Naftna Industrija Srbije sa brendom motornih ulja Nisotec, Ministarstvo omladine i sporta, kompanija Inoto, grad Pančevo i servis MS iz Pančeva.

Po obavljenoj popravci, prilagodjavanjima i sponzorskom brendiranju ova dva automobila, svi zainteresovani će imati priliku da ih vide i prisustvuju zvaničnoj prezentaciji sezone 2012.

Dušan Borković i Nisotec Racing Teamčitanja : 1399Komentari

Svaka cast... lepo je videti legende!

Autor ack91 29 Jan 2012, 22:07

Poštovanje za uložen trud, talenat i rezultate...

Bravo!

Autor BucaJr. 30 Jan 2012, 12:01

ulazete u pravog coveka!svaka cast Duco!

Autor boki 10 Maj 2013, 05:58