home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dušan Duca Borković, vicešampion Evrope u brdskom usponu, započeo je pripreme za sezonu 2012.

U ovoj sezoni, osim pohoda na šampionsku titulu preštiznog FIA European Hill Climb takmičenja, Duca planira i učešće na nekoliko reli takmičenja u regionu.

Dušan se odlučio na ovaj potez pre svega zbog ljubitelja njegove maestralne vožnje, ali i testiranja za WRC u kome planira da se oproba 2013. godine.

Sa "civilnim" Subaru-om Impreza WRX Sti, Duca je proteklog vikenda boravio na Kopaoniku i u kontrolisanim uslovima vežbao bočne prolaske kroz krivine i brze reakcije na rastresitoj i klizavoj podlozi.

Kako je "navežbao", imaćemo prilike da vidimo 5-6. maja na Beogradskom Reliju, 24-26. maja na Croatia Rally-ju (Evropsko prvenstvo sa prenosom na Eurosportu) i 22-25. juna na Serbia Rally-ju (Istočno-Evropski kup).

Osim planiranih odlazaka na WRC izmedju već postojećih obaveza u FIA Hill Climb Championship, Duca planira i učešće u dva reli takmičenja u regionu (Kup bezbednosti).

Iako su ovih dana sneg i led okovali Srbiju i nažalost doneli mnoge teškoće u funkcionisanju, pa čak i vanredno stanje u nekim opštinama u Srbiji, za Ducu je ovo bilo "izvanredno" stanje - upravo zbog mogućnosti da na "krovu Srbije" zvanično započne pripreme za ovu sezonu.

PR Tim Dušana Borkovićačitanja : 932Komentari

Srećno

Autor Dejan L 05 Feb 2012, 16:52

Samo guraj majstore!

Autor Raziel 05 Feb 2012, 20:26

Koliko metara je visok ovaj covek?

Autor carobnjak 06 Feb 2012, 12:20

Нека сваки рели у овој сезони буде подијум.
Могли су из Дуциног тима да направе и неки видео запис са вежбања на Копаонику !

Autor Гага 06 Feb 2012, 23:45