home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ono što je Sebastien Loeb napravio konkurentima ovog vikenda u Nemačkoj najbolje se može opisati rečima koje ipak nisu primerene za širu upotrebu. Dok se šira javnost zabavlja idejom Loebovog odlaska u penziju, Francuz deli lekcije svima koji još uvek nisu naučili da ne treba sumnjati u njegove vozačke sposobnosti.

Doduše, za uspeh u Nemačkoj deo zasluga ide i konkurentima, koji su bili daleko sporiji ili su posustali i grešili (poput Pettera Solberga). Istina, i kiša u prvom delu relija je dala svoj doprinos velikim konačnim vremenskim razlikama, ali ipak, Loeb je uprkos svemu tome i dalje neprikosnoveni kralj nemačkog asfalta.

Drugo mesto u okolini Triera pripalo je Jari-Mattiju Latvali. Sa više od 2 minuta zaostatka Finac je došao do bodova važnih za sebe i Ford, ali više od toga nije mu bilo suđeno. S obzirom na tok sezone, Latvala može biti itekako zadovoljan srebrom u Nemačkoj.

Treće mesto pripalo je Mikki Hirvonenu u još jednom solidnom nastupu za Citroën. Do najboljeg rezultata za tim WRC Team Mini Portugal stigao je Chris Atkinson, povratnik u WRC i to petim mestom, iza Madsa Ostberga, najboljeg od "privatnih" vozača.

Izvor: Autosport.hrčitanja : 806Komentari

Т А Т А !!! :)))

Autor ПИТБУЛ 26 Avg 2012, 16:47

G.O.A.T.

Autor S1000RR 26 Avg 2012, 16:51

treba mu dodati 200 kila pa da bude ravnopravan i trke zanimljive

Autor Tony 26 Avg 2012, 20:48

E valja ti ova za 200 kila

Autor redjoe 27 Avg 2012, 08:31

Kraljina najveća,niko mu nije ravan... :D

Autor Nepoznata osoba 27 Avg 2012, 09:18