home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

"Pozdrav svima, ja sam Luis Hamilton i danas sam u fabrici Mercedesa i pripremam se za svoj domaći gran pri u Silverstonu. To je posebna staza za mene i prvo na šta mora da se pazi je da imate stabilan bolid jer su krivine veoma brze. Zato morate da počnete mnogo ranije sa pripremama za ovu trku."

"Sada smo na glavnom pravcu, pa onda u prvoj krivini u kojoj bukvalno idete punom brzinom. Podrška koju ovde imam je prosto neverovatna. Pobedio sam ovde 2008. po kiši, to je bio potpuno neverovatan doživljaj, trećeplasirani bolid je bio ceo krug iza mene. Nisam ni sanjao o takvoj trci, voleo bih bar još jednom da osvojim ovaj trofej, obožavam zlatni trofej u Silverstonu.”

“Sada ste na kočenju, oštra krivina u kojoj skoro potpuno ukočite. Onda još jedna oštra krivina i dolazite na stari deo staze. Onda dolazite na Bruklend. Taj stari deo staze je fantastičan. Posle, kada izlazite iz njega imate jednu dugu krivinu. Tu bukvalno možete da vidite lica navijača i obeležija koja imaju. To je jedno od najzanimljivijih mesta u celom F1 kalendaru. Onda ponovo pun gas, dolazite do Magotsa i Beketsa, tu je neverovatno brzo. Ako bi ovde koristili normalan automobil, samo gorivo za ovu trku bi vas koštalo oko 60 evra. I dalje ste u punoj brzini, ulazite u čuvenu “pećnicu”, tu ima dosta neravnina, tu je možda i najopasniji deo staze. I onda ste ponovo na pravcu i to je krug u Silverstonu.

"To je bila moja simulacija Silverstona. Vidimo se tamo."

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 587Komentari

Vrlo interesantno predstavljanje staze, napred Louis.

Autor ms 02 Jul 2014, 22:20