home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada je došao u Vilijams pred početak sezone, Valteri Botas ja ponavljao i ponavljao da želi na podijum. Mnogi su se smejali, ali ko se poslednji smeje, najslađe se smeje i nakon dva druga mesta, Finac sada želi pobedu. Ali i on je iznenađen brzinom kojom se Vilijams vratio u vrh F1 karavana.

"Iskreno, znao sam da ćemo napredovati, ali ne ovoliko, i po kvantitetu i po kvalitetu. Da mi je neko pred sezonu rekao da ću biti ovako konkurentan i imati ovoliko bodova, ne bih verovao. Znam šta sam izjavljivao, ali šta sam drugo mogao da kažem? Dobar dan, došao sam ovde da se borim za 15. mesto? Sledeći cilj je pobeda, naravno", rekao je Botas.

On je bio dva puta drugi, u Britaniji i Nemačkoj. Za njega, ključ svega je naporan rad, a sve što date u životu, na ovaj ili onaj način se vrati.

Kobajaši: Sve opcije su otvorene

Kako piše veliki broj sajtova posvećenih auto-moto sportu, Kamui Kobajaši možda neće ni završiti sezonu u Katerhamu.

"Da, svestan sa te situacije, sve opcije su otvorene. Ne znam, nemam kristalnu kuglu, da imam, otišao bih u kladionicu i bio bih veoma bogat čovek. Pokušavam da budem samo otvoren prema svim mogućnostima"

Kada je upitan koje su to mogućnosti, japanski vozač je opet ostao pomalo misteriozan.

"Naravno da je prva opcija da ostanem u F1, ali opet, ne pitam se samo ja. Ali, voleo bih da budem u nekom timu koji se bar bori za bodove. Malo je mesta u takvim timovima, i ne gleda se samo vozačko znanje", rekao je Kobajaši.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 559Komentari