home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
SsangYong Tivoli DKR

SsangYong Motor Company obznanio je svoje ućešće na legendarnom reliju Dakar 2018 sa specijalnom izvedbom modela Tivoli.

SsangYong Tivoli DKR

Trkački Tivoli DKR je projekat španske filijale SsangYong-a, a učestvovaće na jubilarnom 40-tom izdanju ovog prestižnog relija koji startuje 6-og januara u Peruu a završiće 20-og januara u Argentini, nakon više od 9.000 pređenih kilometara u jednim od najsurovijih i najzahtevnijih uslova na svetu.

SsangYong Tivoli DKR

SsangYong Tivoli DKR

SsangYong Tivoli DKR opremljen je V8 motorom snage 405KS uz maksimalni obrtni momenat od 550 Nm. U punoj “borbenoj” gotovnosti, ova offroad mašina teži više od 2 tona ali je istovremeno u stanju da ubrza od 0-100 km/h za samo 4,4 sekunde i da postigne maksimalnu brzinu od 193 km/h.

SsangYong je svoje "vatreno krštenje" na reliju Dakar imao 1994-te godine sa modelom Korando Family, kada je postao prva korejska marka koja je završila ovaj reli i to na zavidnom 8-om mestu u generalnom plasmanu. U godinama koje su sledile, marka je učestvovala sa modelima Musso i Kyron i tokom 3 uzastopne godine završavala trku u prvih 10.

PR saopštenje - Ratola d.o.o. (ovlašćeni uvoznik marke SsangYong za Srbiju)čitanja : 330Komentari