home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Uros Brkic

Četvrta trka na brdskim stazama održana na nekadašnjem Žrnovu, a sada Avali koja je bodovana za Centralnoevropsku zonu CEZ, međunarodno zonsko prvenstvo Srbije i kup SAKSS-a za starovremenska vozila, u generalnom plasmanu pripala je Urošu Brkiću, koji je u vagenu polo bio brži od gosta iz Mađarske Gregorža Dude u WRC hjundaiju. Treće mesto u generali pripalo je Ivanu Mandiću.

Još na subotnjim kvalifikacinoim treninzima Uroš Brkić je jasno istako kandidaturu za prvo mesto posle dve vožnje, a u prilog tvrdnji govori i najbolje vreme na pomenutim. U prvoj vožnji Uroš je bio brži za pet hiljaditih delova sekunde od Ivana Mandić, a gost iz Mađarske je imao treće vreme. U drugoj vožnji Brkić se nije dao iznenaditi, već je skoro dve skunde bio brži u odnosu na svoje vreme iz prve vožnje. Mađar je završio na drugom, odnosno Mandić na trećem mestu, kako je na kraju glasio konačni poredak u generalnom plasamanu.

Vitomir Susi Cvetić u ovom izdanju završio je na četvrtom mestu, ali je i te kako doprineo da se prva trojica dobrano pomuće od starta do cilja u borbi protiv štoperice, drugim rečima da ih ubrza.

Nezvanični rezultati:

Generalni plasman

1. U. Brkić, 2. G. Duda, 3. I. Mandić, 4. V.Cvetić, 5. M. Marić, 6. G. Nešić, 7. D. Ilić, 8. K. Duda, 9. M. Subotić, 10. M. Zahirović

Izvor: Plumrace.comčitanja : 260Komentari