home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Titov – Spirov

Posle prvog dana i pet specijalnih brzinskih ispita na 2. Borsko – Braničevskom reliju koji se boduje za Centralnoevropsku zonu (CEZ), nacionalni šampionat i Otvoreno prventsvo Srbije u vođstvu je posada iz Bugarske Anton Titov – Aleksandar Sprirov u škodi fabiji R5.

Drugo mesto u generalnom plasmanu pripada još jednoj posadi iz komšiluka Nikola Mišev – Petar Sivov u pežou 208 R4 koja za vodećom kasni 26.8 sekundi. Treće mesto zauzima posada iy Srbije Lazar Milovanović – Milan Gavrić u ford fijesti sa vremenskim zaostatkom od 30.6 sekundi.

Odlično pripremljeni brzinski ispit izvlačili su maksimum iz posada koje su u 9.17 startovale na prvom i sve tako do 15.43 časova kada je na programu bio peti specijal.

Sutra slede još sedam speijalnih brzinskih ispita na četiri lokacije. Idealno vreme za pobedničku posadu je 19. 15 časova na ciljnoj rampi u Petrovcu na Mlavi.

Generalni plasman:

1. A. Titov – A. Spirov, 2. N. Mišev – P. Sivov, 3. L. Milovanović – M. Gavrić, 4. V. Rabrenović – A. Golić, 5. M. Martić – N. Kolarević

Plasmani po klasama:

Nac 1: 1. F. Vasović – N. Gavrilović, 2. N. Filipović – T. Milošević, 3. M. Miljković – B. Slavković

Nac 2: 1. A. Korćula – D. Bugarski, 2. D. Radović – N. Pivaljević, 3. Ž. Milutinović – A. Srećković

Nac 3. 1. M. Matić – N. Kolarević, 2. G. Rabasović – S. Novaković, 3. Z. Milisavljević – V. Kostić

RC 2. 1. A. Titov – A. Spirov

RC 4: 1. N. Mišev – P. Sivov, 2. L. Milovanović – M. Gavrić, 3. V. Rabrenović – A. Golić

Izvor: Plumrace.comčitanja : 374Komentari