home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na internet je procurela japanska brošura doterane Toyote Land Cruiser Prado (u Americi kao Lexus GX), modelske godine 2010., koja je izgledom približena novijim modelima japanskog giganta.

Kako bilo, Land Cruiser Prado je estetski osvežen zahvaljujući upadljivom grilu, novim prednjim i zadnjim svetlima, branicima, redizajniranim blatobranima i modifikovanim enterijerom (osveženi prednji panel i instrument tabla, nova centralna konzola i novi četvorokraki multifunkcionalni volan).


U ovom trenutku još nema informacija o eventualnim promenama u paleti pogonskih agregata, ali zvanična promocija je blizu, pa na nove detalje nećemo morati još dugo da čekamo.čitanja : 1221Komentari

Nije lep kao aktuelni model, ali dobro izgleda. Nadam se da će dobiti automatizovani menjač i da će rezervni točak biti isključivo ispod automobila.

Autor Stefko 12 Avg 2009, 22:51

Toyota nikada nije imala sjajan dizajn, ali ovo je bas krenulo nizbrdo, i avensis i LCruiser su potpuno neubedljivi u odnosu na konkurenciju u klasi, kada je dizajn u pitanju. Ne govorim o kvalitetu, ceni, itd.

Autor Mikelangelo 12 Avg 2009, 23:19