home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanski Best Car magazin je još pre nekoliko meseci najavio da će Lexus na jesenjem Salonu automobila u Tokiju promovisati i sportskiju verziju limuzine LS460 (sa imenom LS460 "version SZ"), a zahvaljujući procureloj japanskoj brošuri, ta vest je sada i potvrđena.

Kao što se vidi sa ovih slika, vizuelne promene u odnosu na standardni model neće biti velike; tu su diskretni aero body kit (prednji i zadnji branik, pragovi, novi saćasti prednji gril) i set BBS aluminijumskih točkova, a deo "version SZ" paketa biće i Brembo kočioni sistem.

U ovom trenutku još nema informacija o eventualnim promenama ispod haube, pa preostaje čekanje na zvanično press saopštenje.

Sem novog LS460 "version SZ" modela (na prve dve slike), i ostali članovi Lexusove LS porodice će u novu prodajnu sezonu ući sa manjim esteskim promenama.

Tako će i hibridni LS600h / LS600hL dobiti novi prednji gril, redizajnirani prednji i zadnji branik, doterana prednja i zadnja svetla (kao i svetla za maglu), pokazivače smera u retrovizorima, novi dizajn točkova, kao i modifikovanu instrument tablu i novi Night Vision sistem.


Iste promene kao i LS600h / LS600hL je takođe doživeo i standardni Lexus LS460 (verzijama LS460, LS460 AWD, LS460L i LS460L AWD). 

Nezvanično se inače pominje da bi 2010 Lexus LS mogao premijerno da se pojavi već sledećeg meseca, i to na Salonu u Frankfurtu.čitanja : 786Komentari

Ako prodje predlog da se hibridna vozila oslobode carine, eto najboljeg a najjevtinijeg vozila kod nas!

Autor venko ilic 24 Jan 2010, 22:50