home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dok će evropska publika potpuno novu Opel Astru moći da upozna već sredinom ovog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu, ovaj model će se u Kini, najverovatnije od kraja godine, nuditi pod znakom Buicka i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.

Drugim rečima, još jedan dobar primer kloniranja modela unutar General Motorsa, a treba podsetiti i da je dosadašnji Buick HRV u stvari bio samo Daewoo Lacetti sa Buick oznakom.

Kao i nova Astra, i novi Buick HRV je napravljen na novoj GM-ovoj Delta II platformi, dužina automobila iznosi 442 cm, a sem u ovoj hatchback verziji, biće ponuđen u još nekoliko karoserijskih varijanti (pominje se i karavanski HRV Wagon).

Zvaničnih detalja u stvari za sada još nema (sem ovih špijunskih slika potpuno nemaskiranih primeraka), ali prema ranijim informacijama, novi HRV će pokretati paleta pogonskih agregata u kojoj se nalaze benzinci od 1,6 litara (sa i bez turbo punjača, koji razvijaju 115KS odnosno 180KS), kao i veći 1,8 litarski motor sa 143KS. Menjači su petostepeni manuelni, kao i automatik sa 6 stepeni.

Za sada nije poznat ni datum početka prodaje u Kini, ali se očekuje da se to desi pre kraja ove godine.čitanja : 939Komentari

Maska hladnjaka šarmira.

Autor Stefko 05 Sep 2009, 22:21