home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Prvo smo videli fabričke crteže, pa nekoliko dobrih renderinga iz auto magazina i raznih sajtova, a evo kako nova Nissanova Micra izgleda u stvarnosti.

Ove špijunske slike potpuno nemaskirane Micre su se pojavile na jednom kineskom sajtu, a budući da još nema zvaničnih detalja, ovde samo još podsećanje na ono što je do sada poznato.

Dakle, nova Micra će biti nešto veća u odnosu na sadašnji model, obezbeđujući više mesta za putnike i za njihov prtljag.

Uz prostraniju i kvalitetniju unutrašnjost, nova Micra će biti i oko 50 kg lakša od sadašnje, a na njenoj novoj V platformi će nastati i MPV model, koji bi 2011. godine trerbalo da zameni Nissan Note.

Nissan je takođe razvio i novi trocilindrični motor (pojaviće se u paru i sa CVT transmisijom), a u ponudi će biti i stop-start sistem.

Nissan će novu Micru proizvoditi u pet fabrika širom sveta (uključujući i Indiju i Tajland), s tim što Sunderland fabrika u V. Britaniji neće biti među njima (umesto nove Micre proizvodiće serijsku verziju crossovera Qazana).čitanja : 1991Komentari

pussy car :)))

Autor logan 03 Nov 2009, 22:50

E sad zvanicno mogu da kazem da je neupadljivo ruzan..:)

Autor Uros 04 Nov 2009, 12:06

Lici na neko kinesko govno

Autor Jonie 04 Nov 2009, 14:10

Nema sanse da je ovo nova Micra... Pa takav dizajn mogu samo kinezi ka naprave...

Autor Nemanja Grujic 04 Nov 2009, 15:00

Aktuelna Mikra je mnogo lepsa iako je i ona daleko od neke lepote.

Autor milan 04 Nov 2009, 20:58