home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Salon automobila u Pekingu počinje već za nekoliko dana, a kineski BAW najavljuje nekoliko premijera, među kojima pažnju Evropljana privlači njihova verzija starog Saaba 9-5, nazvana BAW C71.

Kinezi su naime još krajem prošle godine sa GM-om postigli dogovor da otkupe prava i opremu za proizvodnju starog Saaba 9-5 (sporazum takođe predviđa i pravo na korišćenje određenih pogonskih agregata), a za nekoliko dana videćemo i konačan rezultat ove priče. Do tada, tu je samo jedan render koji pokazuje stari 9-5 sa izmenjenim prednjim delom.

Sem C71, BAW će u Pekingu izložiti i dva SUV modela; manji BAW B40 (koga kineski mediji nazivaju "Kineski Jeep Wrangler"), kao i veći B90 koji je inspiraciju za izgled pronašao i u Range Roveru.
čitanja : 870Komentari

al su brate unakazili saab-a!

Autor stefan 20 Apr 2010, 20:31

ne da su ga unakazili nego su ga upropastili nacisto! K'o da su ga iskombinovali sa nekom starom volgom i zacinili kineskim smekom!

Autor Damko 20 Apr 2010, 21:13

Ako, bar imaju dobru osnovu, pa možda u nekoj od narednih verzija...

Autor automobi.li 20 Apr 2010, 21:16

Ja ne znam sta ovi Kinezi misle i kako ih nije sramota da prave ovakve lose kopije. Ne znaju nista sami da smisle, a i ono sto smisle bolje da nisu ni smislili koliko je odvratno i nekvalitetno

Autor Filip 20 Apr 2010, 23:54