home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon promocije nove generacije Audija A4 (B9), i to u limuzinskoj i karavanskoj Avant verziji, na red za zamenu stiže i A5 linija.

Kako stvari sada stoje, novi A5 Coupe će premijeru imati u martu sledeće godine, na sajmu automobila u Ženevi, dok se A5 Sportback očekuje u oktobru, na sajmu u Parizu. Preostaje još novi A5 Cabrio, čija prodaja bi trebalo da da počene tokom 2017. godine.

Kao što je to bio slučaj i sa novim A4, ni kod A5-ice dizajn neće pretrpeti nikakvu revoluciju, a ovaj konkurent BMW-u Serije 4 Cabrio i budućem Mercedesu C klase Cabrio bi trebalo da bude nešto duži od sadašnjeg modela.

Poput A4, i novi A5 Cabrio će biti nešto lakši od svog prethodnika, uz očekivanu manju potrošnju goriva.

U opremi će se između ostalog naći i Head-up displej, digitalna instrument tabla, MMI infotainment sistem, adaptivni tempomat, sistem koji vozača upozorava da izašao iz svoje trake, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, parking assistant, Bang & Olufsen sound sistem...   

Na početku prodaje će novi A5 Cabrio biti dostupan sa nekoliko motora, između ostalog sa benzincima oda 190KS i 252KS, kao i sa TDI dizelašima.

Kasnije će ponuda biti obogaćena, uključujući S5 i RS5 varijante sa 354KS odnosno 450KS.
 
Ivan Mitić - Autoblog.rs

Više slika na sajtu Motor.esčitanja : 869Komentari

bitno je da su ga ovako maskirali, da niko nema ni najmanju ideju kako ce izgledati

Autor mile antena 03 Nov 2015, 04:23

Koji k... ga maskiraju ,pa samo prelijepe farove i masku,kad su to jedine novosti kod Audija

Autor Djordje 03 Nov 2015, 21:04