home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Program menadžer Nissanovog projekta GT-R, Hiroshi Tamura, otkrio je nedavno da aktuelni GT-R žele da naprave još boljim (ali i luksuznijim), na čemu uveliko radi poseban tim vrhunskih specijalista. To je pre neki dan potvrdio i set novih špijunskih slika Nissana GT-R modelske godine 2017, snimljenog tokom testova u Kaliforniji, a sada su pred nama i novi nezvanični renderi.

U intervjuu za britanski Top Gear, Tamura je rekao da su u Nissanovom odeljenju koji je zadužen isključivo za supersportski model GT-R jednoglasno zaključili da ima prostora za određena poboljšanja na automobilu uz koja bi GT-R imao još bolju upravljivost, niži nivo buke u putničkoj kabini i veći nivo ukupne udobnosti.

Tamura nije precizirao kojim će zahvatima biti podvrgnut ovaj Nissanov automobil, ali je iskoristio priliku da pomene da će paket poboljšanja ići u pravcu u kojem je išao GT-R Egoist Edition. "Egoista“ je premijerno predstavljen 2010. godine, a karakterisala ga je vrhunska serijska oprema "umotana“ u kožu najvišeg kvaliteta.

Kako sada stvari stoje, izgleda da su u Nissanu apsolutno fokusirani na poboljšanje postojećeg GT-R-a, čime šalju jasnu poruku da u skorije vreme nemaju nameru da se bave narednom generacijom.

"Dug je put do naredne generacije, jer na aktuelnom GT-R modelu ima još mnogo toga što želimo da ostvarimo i ponudimo našoj klijenteli“, zaključio je Tamura.

Tekst: Klix.ba / Worldcarfans.com

Renderi: Indav Designčitanja : 947Komentari