home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota Supra nove generacije izgleda mnogo bolje prilagođena svim modernim standardima, a ovaj automobil će debitovati kao koncept na oktobarskom Tokyo Motor Show sajmu.

Japanski proizvođač automobila je svetskim medijima objavio svoju novu zvezdu i predstavio je vestima koje glase da će nova Supra preuzeti inspiraciju za dizajn od FT koncepta koji je nastao početkom 2014. godine. Kao rezultat svega biće veoma uglađenog izgleda sa dvoje vrata i stilom koji je manje konzervativan nego onaj GT86 modela.

Nova Supra je razvijana u saradnji sa kompanijom BMW, dok se detalji koji se tiču njenog pokretačkog sklopa drže u strogoj tajnosti. Međutim, spekuliše se da postoje tri različite varijante mptora koje će doći kao opcija, počevši od dvolitarskog agregata sa četiri cilindra u liniji i 255 ks, opremljenog turbo punjačem, do trolitarskog V6 pogonskog sklopa koji je takođe opremljen turbinom. Po svemu sudeći, pojaviće se i hibridna verzija sa 2,5 litara, koja će se liniji modela priključiti kasnije ove godine.

Izvor: Autoexclusive.rs

Render: arhiva Autoblog.rs / Motor1.comčitanja : 746Komentari