home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen ID.3

Ovako izgleda enterijer najočekivanijeg noviteta iz Volkswagena

Ne, to nije novi Golf, već ID.3, prvi električni model s prefiksom narodnog automobila.

A tu pre svega mislimo da će cenom biti konkurentan klasično pokretanim porodičnim modelima. Nemački proizvođač planira da ga otkrije već ove jeseni u Frankfurtu, ali već sada imamo priliku da vidimo pojedine delove enterijera. U stvari, radi se o prednjoj armaturi i ujedno najzanimljivijem delu kabine.

Volkswagen ID.3

Kako piše Index.hr, razotkrio ih je sam Volkswagen, navodno slučajno, objavivši promotivni video na zvaničnom kanalu. Kao što se očekivalo, digitalni kokpit je standard, ali iznenađuje izgled ekrana s mernim instrumentima iza upravljača ili možda čak montiranim na isti. Prikazuje brzinu, domet, informacije navigacije, kao i postavke radarski navođenog tempomata.

Volkswagen ID.3

Odmah pored je selektor menjača i standardan izbor funkcija Park, Neutral, Reverse, Drive i Brake za veći intenzitet regenerativnog kočenja.

Podsetimo, top izdanje će imati baterije od 77 kWh i domet od 550 km.

U Volkswagenu kažu da će početna cena modela ID.3 biti ispod 30.000 evra. Proizvodnja kreće krajem godine, a prvi primerci će kupcima biti isporučeni polovinom iduće godine. Planirana godišnja proizvodnja je oko 100.000 primeraka.

Izvor: Index.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 459Komentari