home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes E-Klase

Ovogodišnji 90. Salon automobila u Ženevi donosi nekoliko novih Mercedes proizvoda, uključujući unapređenu E-Klasu.

„Meet Mercedes“ događaj će se održati dan pre Salona automobila u Ženevi, 2.marta 2020. godine, na lokaciji „HEAD – Genève“. Novinari će imati priliku da se upoznaju sa inicijalnim inovacijama u novoj E-Klasi, kao i da razgovaraju sa Daimler stručnjacima u neformalnoj atmosferi.

Pres konferencija je zakazana za 8.30h u Hali 6 prvog novinarskog dana, 3.marta 2020. godine.

Uzbudljiva premijera nove E-Klase i mnoštvo AMG svetskih premijera

Osvežena E-Klasa donosi ne samo implementaciju nekoliko hibridnih varijanti, od kojih će jedna biti izložena u Ženevi.

Unapređenje takođe predstavlja dinamičniji dizajn, kao i sportsku Avantgarde spoljašnjost, kao i poslednju generaciju pomoćnih sistema Actrive Distance Assist DISTRONIC, Active Stop-and-Go Assist, Active Steering Assist i mnogih drugih.

Redizajn je takođe vidljiv u unutrašnjosti – na primer, potpuno redizajniran volan, dostupan u različitim verzijama, kao i MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimedija sistem koje je deo stadnardne opreme sa dva velika ekrana 10.25-inch/26 cm postavljeni jedan uz drugi čime stvaraju jedinstvenu celinu infotainment sistema.

Rastuća elektrifikacija pogonskog sistema takođe predstavlja važan korak ka budućnosti. E-Klasa u AMG varijanti takođe će biti predstavljena u Ženevi, kao i dva nova SUV modela iz Afalterbaha.

PR saopštenje Mercedes-Benzčitanja : 1827Komentari