home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dacia Jogger

* Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia! Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sedišta pratite uživo na online događaju 3. septembra.

* Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia JOGGER je savršen porodični automobil za beg u prirodu. Novi model oličava pragmatični i autentični duh kao i pustolovnu prirodu na kojoj brend nastavlja da gradi svoj identitet.

Dacia Jogger

* Kako izgleda Dacia JOGGER u prirodnom okruženju, moćićete da saznate 6. septembra na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Minhenu.

Porodični terenac sa 5 ili 7 sedišta

Bilo u konfiguraciji sa pet ili sedam sedišta, svestrani Dacia JOGGER je najbolji saputnik malih i velikih porodica koje verno prati na svakodnevnim avanturama i izletima u prirodu. Dacia je pre svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi deliti lepe trenutke sa prijateljima i porodicom.

Dacia JOGGER – veliki automobil kratkog imena

JOGGER je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizuje dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni deo imena -ER, baš kao i kod Dacijinog legendarnog SUV-a Duster, daje da se nasluti da je reč o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za porodicu.

Sve je spremno za predstavljanje u Minhenu

Dacia će predstaviti potpuno novi Dacia JOGGER 3. septembra u 10 sati u okviru digitalnog događaja (dostupan na linku).

Nedugo nakon ovoga, 6. septembra, će model biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu, a predstaviće ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot.

PR saopštenječitanja : 511Komentari