home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Sante Fe

Južnokorejski brend uskoro završava rad na novoj generaciji velikog SUV-a.

2024 Hyundai Santa Fe još uvek nije otkriven u punom sjaju, ali na webu ima dosta kamufliraih fotografija. Jedan od domaćih YouTubera je odlučio da gledaoce  upozna sa siluetom automobila.

Trenutna generacija ovog modela se prodaje od 2018. godine. Pre dve godine je bio na tretmanu pomlađivanja i još uvek izgleda sveže, a u isto vreme nudi vrlo dobro izrađenu i ergonomsku unutrašnjost.

Hyundai Santa Fe 2024 – šta dolazi?

Korejski influenser je primetio prototip na parkingu i odlučio da ga predstavi. Karoserija se značajno promenila. Aktuelna generacija se može pohvaliti izrazito kosim krovom i brojnim oblinama. Kod novajlije primećujemo više oštrih linija.

Iako je kamuflaža stvarno opsežna, nije teško videti vrlo velika bočna stakla. Sumnjamo da će se prednja strana odnositi na najnovije modele marke. Prednja svetla korišćena u testnom primerku ne moraju da budu originalna. Zapamtite da proizvođači koriste različite strategije kako bi prikrili svoje buduće modele.

Silueta novog automobila podseća na Land Rover Defender u njegovoj najdužoj verziji. Da li su dizajneri želeli da koriste retro stil? Ovo je teško isključiti. Ostaje da sačekamo na sledeće fotografije.

2024 Hyundai Santa Fe bi trebalo da bude predstavljen sredinom sledeće godine. Očekujemo hibridne pogone. Konvencionalni motori će verovatno nestati iz evropske ponude. Međutim, električna verzija se ne može isključiti.

Izvor: Automobili.bačitanja : 567Komentari